Mijn werkwijze

We maken deze reis met zijn tweeën. Ik begeleid jou, jij bent bereid te ontdekken. Ik heb geen oplossingen, die zitten in jezelf en we gaan kijken of we daar samen bij kunnen komen. We zullen uitproberen, op doodlopende paden terechtkomen, moeten omkeren, hobbels tegen komen, soms makkelijk ergens doorheen glijden. Op naar mooie inzichten die je verder kunnen helpen. Geef me je hand, je bent veilig. Zullen we gaan?

 

Ik werk met liefde, rust en aandacht. Dat betekent dat ik veel ruimte laat tussen verschillende clienten, zodat er mogelijkheid is tot uitloop en ik voldoende de tijd heb om te ontladen van de ene client en op te laden naar de andere client. Zo krijgt iedereen, en ik zelf ook, de aandacht die zij/hij verdient. Ik zorg in mijn werk goed voor mezelf, dat betekent dat je me misschien soms even stil ziet staan, met mijn ogen dicht, of even ziet schudden, of iets op ziet schrijven. Om te aarden, aanwezig te blijven bij mezelf en het proces waar ik met de client in zit.

 

We zijn zoveel mogelijk buiten, op pad. Als het heel hard regent heb ik een overdekte plek waar we een vuurtje kunnen maken en bij het vuur met een kopje thee onze sessie kunnen doen. In principe plan ik sessies van een uur. Mocht je behoefte hebben aan een heel dagdeel wandelen, stil zijn, thee drinken, dan is dat ook mogelijk. Neem dan even contact met me op.

De eerste sessie die we inplannen is een intake gesprek. Hierin kijken we of het klikt, of we samen de reis aan willen gaan. Als dat zo is plannen we vervolgsessies in.

 

Contactgegevens

Sophie Schoch
06-24703577
info@bijsophie.com

KVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02

Stuur me een whatsapp!

Contact

Akkoord privacyverklaring

7 + 1 =

© 2018 Bij Sophie | Ontwerp door StilleWateren  |  Privacyverklaring