Coaching

Op dit moment volg ik de opleiding Natuur in Begeleiding aan de Kraybeekerhof in Driebergen. Als ik de opleiding heb afgerond ga ik werken als Natuurcoach. Binnenkort is hier meer informatie over mijn coachingspraktijk te vinden.

Klik hier om een nieuwe sessie te boeken 

Werkwijze

We maken de reis met zijn tweeën. Ik begeleid jou, jij bent bereid te ontdekken. Ik heb geen oplossingen, die zitten in jezelf en we gaan kijken of we daar samen bij kunnen komen. We zullen uitproberen, op doodlopende paden terechtkomen, moeten omkeren, hobbels tegen komen, soms makkelijk ergens doorheen glijden. Op naar mooie inzichten die je verder kunnen helpen. Geef me je hand, je bent veilig. Zullen we gaan?

.

MEER

 

Wat is Ontspan in de Natuur?

Ik neem je mee de natuur in en van daaruit naar een diepe ontspanning. Luister naar de geluiden om je heen, ruik de geuren, voel de zachte wind op je gezicht en laat je ontspannen door dit alles en mijn stem. Helemaal in het hier en nu. Alles wat je niet nodig hebt laat je los.

MEER

Praktische info en prijzen.

Ontspan in de Natuur vindt plaats in Park Randenbroek, vroeg in de ochtend, wanneer het nog stil is en de natuur goed te horen en te voelen. Op deze pagina vind je meer informatie over tijden en prijzen.

MEER

Wezenlijk, puur, intelligent en sprankelend.

“Sophie is een wezenlijke, pure, intelligente en een lieve sprankelende vrouw. Zij heeft de uitstraling met een harmonische oorspronkelijkheid in balans. Een mensen mens met een warm, welwillend en stralend hart. Zij ontroert met haar zuiverheid, warmte en wezenlijke liefde. Je voelt je veilig en vertrouwd bij haar, gedragen en omarmd. Zij doet de dingen grondig en toch lichtvoetig. Zij weet je te helpen om een blijvende verbinding met jezelf en je eigen natuur te creëren en hierop te leren vertrouwen, met haar kundigheid, zorgzaamheid en oprechte dienstbaarheid. Echt een top vrouw!”

Natasha

Een cadeau om de dag zo te mogen beginnen!

De ontspanningsbegeleiding bij Sophie is echt een aanrader! Nu al een paar keer kon ik in alle vroegte aansluiten in park Randenbroek. Bij Sophie voel je je vertrouwd. Op je gemak. Ze kent het park en ze weet wat ze doet. Ze neemt je mee naar een stille, groene plek en gaat je voor in diepe ontspanning.

Een cadeau om de dag zo te mogen beginnen! Want niet alleen voel je je op dat moment opgeladen, dit werkt de hele dag door. Ik ben heel blij dat ik Sophie heb leren kennen en aan mag sluiten in deze vroege ochtendcadeautjes in de natuur.

Volgende week weer, Sophie?

Cathelijne op Facebook

Contactgegevens

Sophie Schoch
06-24703577
info@bijsophie.com

KVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02

Stuur me een whatsapp!

Contact

Akkoord privacyverklaring

4 + 4 =

© 2018 Bij Sophie | Ontwerp door StilleWateren  |  Privacyverklaring