Ontspanningsbegeleiding

Voor iedereen die graag de dag positief, fris en uitgerust wil beginnen! Waar Yoga Nidra gaat over het bereiken van een hogere staat van het bewustzijn, gaat het in mijn begeleiding over het onderbewuste. Je hoeft niets, je onderbewuste pakt de positieve suggesties vanzelf op.

Omdat ik veel tijd en ruimte wil hebben voor mijn kindjes en het moederschap, heb ik besloten om de ontspanningsbegeleiding op dit moment ‘on hold’ te zetten. Ik pak het graag op als de kinderen wat ouder zijn.

Wat zijn de voordelen van ontspanning?

Ontspanning is de staat waarin we vrij zijn van spanning en angst. Tijdens ontspanning komen je lichaam en geest tot rust en is het makkelijker positieve gedachten toe te laten.

MEER

 

Wat is Ontspan in de Natuur?

Ik neem je mee de natuur in en van daaruit naar een diepe ontspanning. Luister naar de geluiden om je heen, ruik de geuren, voel de zachte wind op je gezicht en laat je ontspannen door dit alles en mijn stem. Helemaal in het hier en nu. Alles wat je niet nodig hebt laat je los.

MEER

Praktische info en prijzen.

Ontspan in de Natuur vindt plaats in Park Randenbroek, vroeg in de ochtend, wanneer het nog stil is en de natuur goed te horen en te voelen. Op deze pagina vind je meer informatie over tijden en prijzen.

MEER

Wezenlijk, puur, intelligent en sprankelend.

“Sophie is een wezenlijke, pure, intelligente en een lieve sprankelende vrouw. Zij heeft de uitstraling met een harmonische oorspronkelijkheid in balans. Een mensen mens met een warm, welwillend en stralend hart. Zij ontroert met haar zuiverheid, warmte en wezenlijke liefde. Je voelt je veilig en vertrouwd bij haar, gedragen en omarmd. Zij doet de dingen grondig en toch lichtvoetig. Zij weet je te helpen om een blijvende verbinding met jezelf en je eigen natuur te creëren en hierop te leren vertrouwen, met haar kundigheid, zorgzaamheid en oprechte dienstbaarheid. Echt een top vrouw!”

Natasha

Een cadeau om de dag zo te mogen beginnen!

De ontspanningsbegeleiding bij Sophie is echt een aanrader! Nu al een paar keer kon ik in alle vroegte aansluiten in park Randenbroek. Bij Sophie voel je je vertrouwd. Op je gemak. Ze kent het park en ze weet wat ze doet. Ze neemt je mee naar een stille, groene plek en gaat je voor in diepe ontspanning.

Een cadeau om de dag zo te mogen beginnen! Want niet alleen voel je je op dat moment opgeladen, dit werkt de hele dag door. Ik ben heel blij dat ik Sophie heb leren kennen en aan mag sluiten in deze vroege ochtendcadeautjes in de natuur.

Volgende week weer, Sophie?

Cathelijne op Facebook

Contactgegevens

Sophie Schoch
06-24703577
info@bijsophie.com

KVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02

Stuur me een whatsapp!

Contact

Akkoord privacyverklaring

8 + 14 =

© 2018 Bij Sophie | Ontwerp door StilleWateren  |  Privacyverklaring