BevallenPraktische info

 

Je kunt kiezen uit een groeps- of privecursus. De groepscursussen zijn in Amersfoort. Op een prachtige plek met veel licht en ruimte. De cursus bestaat uit 1 dag in het weekend. Parkeren kan gratis voor de deur en tijdens de dag zorg ik voor koffie, thee, sap, fruit en koekjes.
In de groepscursus wordt rekening gehouden met de maatregelen die getroffen zijn vanwege het coronavirus. De ruimte is groot genoeg om 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. Neem voor vragen over de maatregelen die ik hanteer gerust contact met me op.

Voor een privécursus kom ik naar jullie toe. Dit is niet gebonden aan Amersfoort, maar kan ook elders in het land. Neem even contact met me op om een datum te prikken voordat je je inschrijft voor een privécursus.

De meeste stellen volgen de cursus tussen de 30 en 34 weken zwangerschap. Jullie hebben dan nog voldoende tijd om de geleerde technieken eigen te maken en de vertelde informatie is op het moment van de geboorte nog vers genoeg. Wanneer je last hebt van flinke spanningen of angsten, dan adviseer ik om enkele zwangerschapsweken eerder te komen, zodat je de kans hebt om aan deze angsten en zorgen te werken. Je mag altijd bellen om te overleggen wanneer voor jou een goede tijd is om deel te nemen aan de cursus.

Data 2022:
Zaterdag 15 januari
Zaterdag 12 februari
Zaterdag 12 maart
Zaterdag 9 april
Zaterdag 21 mei

 

Prijzen cursus inclusief materialen:
– Groepscursus met maximaal 5 koppels € 269,-
– Privécursus bij jullie thuis € 379,-
Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de cursus bij een aanvullende verzekering!
De prijzen zijn per koppel.

 

Extra optie:
– Papieren boek ‘Bevallen met Hypnobirthing’ in combinatie met de cursus €15,- (tijdelijk uitverkocht)

 

Inschrijven:
Wanneer je hebt besloten om deel te nemen aan de hypnobirthingcursus, dan kun je je inschrijven via de groene buttons op deze pagina.
Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail met informatie en krijg je een inlogcode om online de lesfilmpjes, de hypnosesessie en nog wat extra bestanden te kunnen downloaden. Dit heb je nodig om je voor te bereiden op de cursus. Deze mail is afkomstig van Mucha Mama.

 

​Meer info en meest gestelde vragen: Mucha Mama Hypnobirthingcursus

 

 

Ik ben gecertificeerd Mucha Mama hypnobirthing docente. Mucha Mama Hypnobirthing is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV) en de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH).

 

 

 

De cursus heeft mij vertrouwen in mijzelf gegeven

“Lieve Sophie,
Het is alweer een tijd geleden dat we elkaar zagen, maar heel graag wil ik je laten weten dat we een prachtige zoon hebben gekregen.
Wat was de bevalling bijzonder. Natuurlijk heftig maar mede dankzij de cursusdag die we bij jou hebben gevolgd, kon ik het hele proces ook echt bewonderen en koesteren. De cursus bij jou heeft mij vertrouwen in mijzelf gegeven en handvatten om samen met mijn partner een bevallingsplan te maken. Iedere keer als ik het spannend vond in de dagen voor de bevalling, kon ik mijzelf helpen met de affirmaties die ik tijdens de cursusdag heb gemaakt. Toen de weeën begonnen kon ik die steeds opvangen met een spontane nieuwe affirmatie “alles is goed, dit is goed, alles komt goed”. Ik weet zeker dat ik zonder de cursus in paniek zou zijn geraakt. De cursus heeft ons tevens geholpen om elkaar te kunnen verstaan met 1 woord of gebaar. Kortom: heel veel dank!
Lieve groeten, Aukje”

Nu kijken we allebei uit naar de bevalling

Hi Sophie, 
Via deze weg wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor de hypnobirthing cursus van afgelopen zaterdag. Wij kwamen er allebei echt heel ontspannen en relaxed van thuis en zitten nu ook op één lijn wat betreft de bevalling. Dat geeft een heel goed gevoel en schept vertrouwen. Waarbij ik eerst het idee had dat ik het voornamelijk zelf zou moeten doen, heb ik nu echt ingezien dat je het echt samen kan doen. Ook Hugo vindt de handvatten die we hebben meegekregen heel fijn. 
Nogmaals heel veel dank! Nu kijken we allebei uit naar de bevalling. 
Groetjes, Loes

We hebben onze twijfels omgezet naar positieve verwachtingen en vertrouwen

“Wij volgden in december 2018 de hypnobirthing cursus bij Sophie. Wij vonden het een ontspannen, informatieve dag met veel behulpzame oefeningen voor de voorbereiding op de bevalling en de komst van onze baby. We waren erg te spreken over de manier waarop Sophie inspeelde op de persoonlijke situatie en voorkeuren van de ouders, zodat iedereen de ontspanningsoefeningen eigen kon maken om er het meeste uit te halen. De oefeningen die we thuis ter voorbereidingen konden doen, brachten ons als aanstaande ouders in gesprek over onze twijfels. Tijdens de cursusdag zijn we daarmee verder gegaan en hebben we onze twijfels omgezet naar positieve verwachtingen en vertrouwen. Dat voelde heel bijzonder! Eef en Arnoud”

Ontspannen sfeer

Dankjewel voor de fijne cursusdag Sophie. Met jouw persoonlijkheid weet jij al snel een ontspannen sfeer te creëren.
Ook heb je een prettige stem om tijdens de oefeningen naar te luisteren.
Veel groetjes,
Koen en Lara

Laat maar komen!

“Hoi Sophie, ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de leuke cursus die je hebt gegeven. Het was fijn en ontspannen en ik/wij hebben echt heel veel zin in de bevalling nu! Laat maar komen! Fijne dag, Groetjes, Quirine”

Contactgegevens

Sophie Schoch
06-24703577
info@bijsophie.com

KVK: 71077359 0000
BTW: 157602254B02

Cursuslocatie Amersfoort

Het Vlinderhuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort

Stuur me een whatsapp!

Contact

Akkoord privacyverklaring

10 + 7 =

© 2018 Bij Sophie | Ontwerp door StilleWateren  |  Privacyverklaring